Хари Костов ВЕТЕР ВО ГРБ на Мијалков!?

Апелациониот суд донесе одлука со којашто го ослободи поранешниот шеф на тајната полиција, Сашо Мијалков, а не Комерцијална банка, реагираат од банката откако во јавноста се отвори дебата како банката и […]

Кој е најбогат во Македонија?

Дали Ванчо Чифлиганец, кој преку неговата „Адора инжинеринг“ продолжува да купува акции од Комерцијална банка е најбогатиот човек во земјава? Преку Комерцијална банка тој го засилува своето бизнис упориште во […]