ПИСМО од Архиепископ Стефан до Патријарх Вартоломеј

Архиепископот на МПЦ ОА г.г Стефан му посака брзо закрепнување на Вселенскиот патријарх Вартоломеј, кој е позитивен на Ковид 19. Во писмото испратено од г.г. Стефан повикува на молитва за […]