ПОТРЕСНА ВЕСТ: Испишани имињата на грбот на сопствените деца

Родителите од Украина ги оставаат имињата и дополнителните информации во случај да бидат убиени, напиша на твитер Хана Лиубакова  новинарка од Минск, Белорусија. „Вака родителите од Украина ги оставаат имињата […]