AПEЛ до Дaнелa Аpcoвска од cкопjaни, дaли пaѓа peжимот на Зaeв

СКОПЈЕ

Градот Скопје беше киднапиран од хибридниот режим на СДСМ и нивниот експонат Петре Шилегов. Тој на сила ги менуваше имињата на улиците, но и на зградите изградени за време на владеењето на премиерот Груевски, истакнуваат скопјани и имаат барање од новата градоначалничка Арсовска.

Имено, режимскиот Петре Шилегов насила ја преименуваше катната гаража Тодор Александров во центарот на Скопје со називот Београдска Конфекција или БЕКО! Слободата дојде, време е да се исправи таа неправда!

Време е Данела да го врати името на Војводата од ВМРО Тодор Александров, татко на идејата за Независна Македонија. Скопјани чекаат одговор од Арсовска, за колку време тоа ќе го реализира, за да се почувствуваат ослободени од хибридниот режим на Заев и Шилегов.