ПОТРЕСНА ВЕСТ: Испишани имињата на грбот на сопствените деца

Хроника

Родителите од Украина ги оставаат имињата и дополнителните информации во случај да бидат убиени, напиша на твитер Хана Лиубакова  новинарка од Минск, Белорусија.

„Вака родителите од Украина ги оставаат имињата и дополнителните информации за своите деца во случај да бидат убиени“, пишува во објавата.