ЗНАМ НЕМА ДА ВЛЕЗЕ ВО НИТУ ЕДНА КОАЛИЦИЈА АКО ТАМУ Е ДУИ Димитриевски рече дека нема да го спасува СДСМ од потопот во кој се наоѓа

Третата политичка сила којашто сериозно е веќе позиционирана со оваа поддршка треба да добие уште поголема поддршка кај граѓаните, со цел да биде коректор на власта и на опозицијата. Потпишувањето […]

Со кого ЌЕ СЕ ОБЕДИНУВА Димитриевски : „На Македонија и е потребен претседател кој ќе обединува“

-На Македонија и е потребно обединување, на Македонија и е потребен претседател којшто ќе биде обединител и на Македонците и на сите етнички заедници во државата. Во оваа прилика сакам […]

ВОНРЕДНО (видео): Апасиев и Максим се на потег, дали ќе им дозволат?

ВОНРЕДНО (видео) обраќање на лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески за обединување на опозицијата под услови кои ќе ги кажат Апасиев од Левица и екипата на Максим Димитриевски. Дали се […]

МАКСО живее во минатиот век, ова се други времиња

Лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески смета дека изјавата на градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски за хомосексуланите заедници е дискриминирачка и антипод на граѓанската држава, за која наводно партијата […]