ВОНРЕДНО (видео): Апасиев и Максим се на потег, дали ќе им дозволат?

Политика

ВОНРЕДНО (видео) обраќање на лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески за обединување на опозицијата под услови кои ќе ги кажат Апасиев од Левица и екипата на Максим Димитриевски.

Дали се тие двајца тројански коњи во опозицијата, може да се докаже само со чекорите кои реално ги прават?

Ајде да видиме дали ќе им дозволат газдите од Зајас и Приштина? – прашува Богојески.