НИКОЛЧЕ северномакедонски се просветли, откако остана БЕЗ ФОТЕЉАТА

Поранешниот МНР и потписник на Преспански договор Никола Димитров, главен поклоник на зајковизмот, откако беше отфрлен од истиот и остана без фотеља, доби просветлување и конечно дозна што последици предизвика […]

CKAHДАЛ: Paда кaко Гoца, фopмирала пapтиска полициja вo одбpaна (докyменти)

Нов скандал го тресе Министерството за одбрана, откако вработени во Секторот за поддршка на министерот до медиумите доставија документи за формирана партиска полиција на Шеќеринска со цел да прогонува политички […]