ВОЈВОДАТА молчи за корка од Заев

После потпишување на договорите за „конфедерација“ со Србија и Албанија, со кои дефинитивно Македонија станува жртва на проектот „Српски свет“, молк во земјава. Молк во МАНУ, УКИМ, особено кај коалиционите […]