ДОБРО УТРО од аматерката „ЕМ ШУТО ЕМ БОДЕ“

ЕМ ШУТО ЕМ БОДЕ Непотизмот и бруталната партизација се единственото нешто што СДСМ систематски го прави во јавниот сектор. Бројот на вработени во јавната администрација расте секоја година. Заложбите на […]