(Видео) Виртуозот Трпчески со музички поздрав од САД: Горд сум што сум дел од македонскиот тим за Јуниорскиот Евросонг!

Песната „Животот е пред мене“ која ја пеат Лара, ќерката на Трпчевски Јован и Ирина ќе нѐ претставува на сцената во Ереван Ерменија на 11 декември годинава. Автор на песната […]