ОТКРИЕНО: Кој издава ЛАЖНИ ТЕСТОВИ на грчка граница?!

Откако  грчки новинари со скриени камери влегоа во дојранските казина и самите успеаја, без да им биде земен брис, да добијат негативен антигенски тест на ковид,  македонската полиција влезе и […]