HOBА oгpoмнa гpeшка нa Зaeв, дo кaде ќe oди

Премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев, на вечерашната седница на партискиот Централен одбор, го предложил заменик-министерот и член на партискиот Извршен одбор Димитар Ковачевски за негов наследник во партијата, а со тоа […]