МНОГУ ВАЖНО: За муслимани може, за христијани не може во болница Гостивар

До сега беше забележано „секуларното“ држење на ДУИ, во одност на верскиот радикализам кој се појавува во земјава. Дали притисокот од други происламистички партии во власта или од џихадистичко – […]