ПЕНОВ Е ДОКАЗ дека нема бивша КУ*ВА и бивш ПОЛИТИЧАР

ЛДП до крајот на неделава ќе го официјализира предлогот за нов министер за локална самоуправа што ќе го наследи Горан Милевски откако тој денеска поднесе оставка од функцијата. Нејсериозен и […]

ЛДП го крева гласот, Заев итно да објасни што прави

Либерално демократската партија очекува премиерот Зоран Заев да ги информира сите коалициски партнери за договорот со Алтернатива за тие да одлучат дали тоа за нив е прифатливо или не. Ова […]