CPAMНО: Mлaдите од CДCM гасат пожари, додека старите кpaдaт

Во моментите кога состојбата со пожарите во нашата земја беше повеќе од алармантна, многу партии се обидоа да соберат поени на база на учество во гасењето на тие пожари. Следејќи […]