ФИЛИП Петровски со обвинувања за Богојески

Во вчерашната емисија на т.н. новинар Васко Ефтов именувана како „ВО ЦЕНТАР“, гостин беше ликот Филип Петровски, познат на политичката сцена како „Џoни шетaчот“, алудирајќи на неговата постојана промена на […]