(Видео) НАТО инвазија врз КРИВОЛАК

На Армискиот полигон „Криволак“ денеска се реализира Ден за високи гости на мултинационалната вежба „Брз одговор 22“ („Swift Response 22“), при што ќе бидат презентирани воздухопловно-десантни операции проследени со падобрански […]

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Од вечерва зачестени истрели и воени возила!

Армијата на Република Македонија со цел транспарентно прикажување на активностите кои можат да предизвикаат зголемен интерес, ги информира граѓаните на Скопје и околината дека од вечерните часови на ден 04.05 […]