ДИМИТРОВ: Јас не сум крив, јас ништо не знам

Во врска огромната афера со криминалци шверцери во МНР и шиткање на македонски дипломатски пасоши на белосветски неранимајковци, поранешниот МНР Никола Димитров тврди дека само тој не е крив, сите […]

Oпасни вести од Брисел!

Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот Никола Димитров и министерот за надворешни работи Бујар Османи остварија работна посета на Брисел. Македонскиот премиер на средби со високи европски претставници побара зголемен ангажман од […]