(ВИДЕО) СРАМ ЗА РУСИЈА: Симнат најмодерниот Су35 со рачна ракета

Денес Украина прославува голем настан, успешно симнат најмодерниот руски борбен авион Су35 со обичен рачен ракетен фрлач. Авионот е симнат во близина на Киев, а Русите сеуште ги бројат загубите […]