ТРАГЕДИЈА во Србија, како можеше ова да се случи

Фолк ѕвездата Светлана Цеца Ражнатовиќ раскина со Богдан Срејовиќ. Ова е прифатено како огромна трагедија во Србија. Се очекува реакција на српската влада. Дали Богдан или Цеца е во право? […]