ВАЖНО: Земјотрес во Србија, Цеца разочарана?

Живот, Забава

Пејачката Цеца ретко зборува за својот љубовен живот, и ги сокрива своите партнери. Неодамна беше објавена нејзина врска со млад дечко, некој Богдан, а својот нов партнер го запознала на роденденската забава на еден пријател.

Српските злонамерници говорат дека врската им слабее, Цеца е се повеќе љубоморна и можно е да ја прекинат врската. Србија е во состојба на готовност, сите зборуваат како да се случил земјотрес. Ова особено ќе ја погоди Македонија, зашто при посетата на Цеца на велеград Пробиштип ќе биде без нејзиниот дечко.

Малкумина го познаваат новото момче на Цеца, бидејќи тој не е од јавниот свет. Работел во угостителството многу години и е многу успешен во својата деловна активност. Но сега шугар баба Цеца ги надополни неговите потреби. До степен да тој стана дел од нејзиното семејство. 

Но младиот Богдан има чести испади во емотивниот живот, па започнал да фрла око на младите дами од вилата на Цеца. Секако треба да се спомене дека тој има брак зад себе, тој е разведен скоро пет години, а неговата ќерка Искра е центарот на неговиот свет, па на неговиот Инстаграм профил можеме да видиме голем број заеднички фотографии.

Богдан наводно бил оженет со девојката на Саша Ковачевиќ, со која има дете. Двајцата уживаа заедно на Јахорина, и за прв пат беа видени во јавност во еден белградски ресторан. Цеца станувала љубоморна на неговиот интерес за куќните млади дами, се чувствувала отфрлена поради староста, наводно размислувала да раскине со Богдан.

Како ова че го преживеат Србија, а особено Македонија, очекуваме да видиме реакции во Пробиштип.