ИЗГУБЕНИ 39 милијарди долари за само еден ден

Најбогатите поединци во Русија веќе го почувствуваа притисокот од ескалацијата на тензиите меѓу Русија и Украина. За нивното богатство, ситуацијата стана многу полоша по одлуката на рускиот претседател Владимир Путин […]