ПУТИН ќе доаѓа во Белград под силно обезбедување преку Бугарија

Според договореното со Вучиќ, рускиот претседател Владимир Путин планира посета на Србија, најверојатно ќе се реализира долгонајавуваната посета на Белград. Поради тензиите со западните земји, тој на белградскиот аеродромот ,,Никола […]

ВОСТАНИЕ против Вучиќ, дали ќе успее Србија (видео)

После иницијативата на „Тргни-промени“ и движењата собрани околу Еколошкото востание и нивните масовни протести и блокади на патишта и мостови на десетина локации во Белград и во повеќе од 50 […]

Париз во Шумадија!

Печалбарите низ светот носат разна мода по Балкан. Низ Македонија може да сретнеме многу работи. Особено во западна Македонија. Но вакво нешто нема ни во Београд! Ова ти је сине […]