(Видео) АЛБАНСКАТА МАФИЈА ја преплави Белгија со дрога

Белгија долго време имаше репутација на здодевна земја, која го следи владеењето на правото, но неодамна стана европски центар за шверц на кокаин. Антверпен учествува со 40 отсто од сите […]

ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Огромни воени маневри на НАТО на руска граница

Во близина на руската граница, на територија на Естонија се организираа најмасовните воени маневри до сега, во организација на НАТО. Во Естонија веќе е формирана борбена група на земјите сојузнички, […]

ПРОФЕСОР од Белгија (видео), бугарски зет ги посрамоти Бугарите за мак јазик

Универзитетскиот професор и познат балканолог од Белгија, Рајмонд Детрез, зборувајќи за спорот меѓу Софија и Скопје, вели дека Бугарија не успева да ја објасни својата позиција на ниво на ЕУ, […]