РАДЕВ: Не бива да сме непријатели со Русија, треба дијалог

Бугарскиот претседател Радев во домашната јавност во Бугарија е постојано обвинуван за неговото русофилство. Како може да се избегнат такви обвинувања, кога Радев не се воздржува јавно да застане на […]