ЛЕВИОТ војвода КРМОВ под стрес, жена му се заканувала

Изјави

Војводата на Левица, Борис Крмов на Фејсбук објави дека опасна жена кадар на ДУИ се заканува со војна, откако ВМРО-ДПМНЕ објави дека има ново парламентарно мнозинство.

„Шкодране Дардишта кадар на ДУИ СЕ ЗАКАНУВА СО ВОЈНА ако на нејзината партија не и се дозволи да продолжи да ја силува државата! Ама ова во нашиот политички дискурс е потполно легитимно за разлика од фашизмот и нацизмот на Левица нели!?“, прашува Крмов.

Војводата Крмов е особено загрижен за ВМРО ДПМНЕ, бидејќи задачата од Заев за целосна компромитација на опозицијата нема да може да ја исполни.

Објавата на Дардишта ја споделуваат многумина на Фејсбук. Таа порачува да не си играат со оган, оти тие не биле сираци, но тоа војводата Крмов премногу го исплашило и започна да плаче по социјални мрежи. Каков е овој лев војвода што плаче од жена? Замислете што ќе се случи ако Али му се закани?