ВИТРАЖ

ВИТРАЖ

Ден 2-ри / втор дел

Дождливиот есенски ден ги откри сите “пукнатини” на груевите инвестиции – протече драмски, а граѓаните останаа покуси за дневниот репертоар.

Во Кичево изгоре партиски штаб, а во националниот парк Маврово Заев се надогради со знаење и го запозна проектот за следење на рисот.

И овој ден како претходниот, партиските лидери со хумор и сатира ги забавуваа присутните. После одржаните говори граѓаните насмеани и охрабрени со нетрпение чекаат да го видат изборниот резултат.

И денес не успеавме да видиме сончев зрак. Добра ноќ со надеж за псветло утре!