БЕШЕ ПРВАТА ПЕЈАЧКА НА „МАГАЗИН“ Погледнете како изгледа иконата од деведесеттите 30 години подоцна, НЕВЕРОЈАТНО!

Lifestyle

Сите добро ја паметите Лилјана Николовска, која беше во „Магазин“ од 1983 до 1990 година и остави трага засекогаш.

Таа отпеа некои од најголемите хитови на „Магазин“, па обожавателите ја паметат по нив: „Тамара“, „Коколо“, „Пиши ми“, „Ти си желбата на мојот живот“, „Ти го шепнав твоето име три зими “и многу, многу други.