Двете нови кученца ѝ помагаат на кралицата

Lifestyle, Балкан, Живот, Забава, Изјави, Интервјуа, Колумни, Македонија, Мода, Политика, Свет, Спорт

Двете нови кученца ѝ помагаат на кралицата да ја преброди смртта на сопругот