Фон дер Лајен за односот во Турција: Се чувствував тажно, повредено и осамено

Lifestyle, Балкан, Живот, Забава, Изјави, Интервјуа, Колумни, Македонија, Мода, Политика, Свет, Спорт, Сцена

Фон дер Лајен за односот во Турција: Се чувствував тажно, повредено и осамено