Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката

Lifestyle, Балкан, Дали Знаете, Живот, Забава, Изјави, Интервјуа, Колумни, Македонија, Мода, Политика, Свет, Спорт, Сцена, Технологија

Затворен угостителски објект во Тетово, приведена сопственичката