HАRD CКOПJAНКА: Ми нyдaт кoли и cтaнoви

Lifestyle, Мода

Дефинитивно таа е една од „најлајкуваните“ дами на социјалните мрежи. Причина поради тоа е нејзиниот изглед кој наликува на барбиките од детството, ама и на се*си убавиците од машките сништа.

Нејзиното име полека станува добро познато, Калтрина… Горда мајка, професорка по музичко, мејк ап артист, но и барана инфлуенсерка.

На нејзиниот изглед никој не останува рамнодушен, токму затоа екипата на „Бекстејџ“ разговараше со неа па ја праша, какви пораки добива на Инстаграм?

Калтрина вели дека и нудат коли и станови, но тоа е само дел од сето она што го има во својот инбкос.

Што друго добива во приватните пораки погледнете во продолжение од видеоприлогот најдоле:

Погледнете видео: