ВЛАДИКА ПЕТАР: Или вакцина или во пеколот, бирајте

РЕЛИГИЈА

ВЛАДИКАТА ПЕТАР: ВАКЦИНИРАЈТЕ СЕ СИТЕ ИНАКУ ЌЕ ОДИТЕ ВО ПЕКОЛОТ ЗАТОА ШТО СТЕ УБИЈЦИ, ГО НОСИТЕ ВИРУСОТ И ЗАРАЗУВАТЕ СТАРИ И БОЛНИ ЛИЦА КОИ УМИРААТ!!!

– Речиси сите ќе одиме во пеколот ако не побараме прошка од Господ, ако можете вакцинирајте се инаку ја носите болеста и заразувате стари лица и болни лица кои потоа умираат, тоа ве прави убијци! Па дури и сами ако се убиете, ве прави самоубијци, а и тоа е голем грев според Библијата!