ЖАЛНО: Нова трагедија во Кавадарци

Македонија

Мафијата продолжува со грабеж врз македонскиот земјоделец. После немирите пред винаријата Тиквеш, граѓаните паднати во очај, започнаа да го истураат својот леб, својот труд, својата егзистенција пред портите на таа винарија.

Македонија во очај, ги живее своите најтешки денови! Во Македонија не се живее од чесен труд!

Погледнете снимка на следен линк:

https://www.facebook.com/100000236358776/videos/403141017997375/