НАЈНОВО: Филипче даде оставка по притисок од ДИУ

Политика

После оставките од морални причини на функционерите од ДУИ, директор на болница Тетово и заменик министер за здравство, Филипче Венко се најде во небрано. Черешна се од корен корнеше, Филипче се од фотеља делеше!

Најавена е прес конференција на министерот Филипче на кој ќе соопшти за дадената оставка до Заев и Владата.