ЛУДНИЦА: Талибанците со куп летала

Свет

Талибанците сега поседуваат борбени авиони кои го надминуваат бројот на воздушните сили на најмалку 10 земји на НАТО, меѓу кои и Албанија, Македонија, Црна Гора, Словенија, Исланд, Луксембург, Летонија, Литванија и Естонија.

Погледајте видео: