СПЕКТАКУЛАРНО: Новата контрола на летање во Кабул

Забава

На социјалните мрежи низ целиот свет протече слика со новата екипа на контрола на летање на меѓународниот аеродром во Кабул.

После оваа крајно професионална талибанска посада, турканици во авио компаниите кои изразуваат намери да воспостават дирекни летови со Кабул.