НАЈНОВО: Авганистанците пристигнаа во Македонија

Македонија

МКДенес од извори во Владата на Република Македонија дознава дека Авганистанците се веќе пристигнати во земјава. Истите се третираат како цивили и ќе бидат сместени во главниот град Скопје.

На сликата се дел од цивилите кои го напуштија Авганистан и пристигнаа во нашата земја.