ХУНЗИТЕ ја преземаат Македонија

Забава

Лудилото со македонските наследници од Авганистан, започнато од Груевски го продолжува Заев. Ако Груевски им даде државјанства на десетина „антички македонци“, Заев се одлучи да насели стотици граѓани на Авганистан во Македонија.

И официјално Заев можеме да го прогласиме за принц на Хунзите. Грешка нема да направиме. Откако се што беше политика на Груевски ја прифати за своја, останува уште да стане Хунза!