ЖАЛНО: Оваа зелка ќе биде градоначаник

Политика

Погледнете каква зелка е кандидатот за градоначалник на Аеродром од редовите на СДСМ и претпоставете какви кандидати има за помалите општини!

Политиката во Македонија го проби дното!