СКАНДАЛ: СДСМ со поддршка за Апасиев

Македонија, Политика

Бот центарот на СДСМ, направен по теркот на оние дувлата од белата палата од најмрачните времиња на режимот на Грујо, се вклучи во кампања за поддршка на Левица и другарот Алапасиев.

Најистакнат во таа спец акција на зајчевото дувло е извесен Ненад од Кавадарци, за кој од раководството на СДСМ тврдат дека не можат со операција да го извадат од анусот на лидерот Заев.

Повеќе од јасна е спрегата и финансиската соработка помеѓу Заев и Апасиев. Во која насока оди нарачка и испорака, може лесно да претпоставите сами!