ШОК: Како можеше ова да и се случи на ЦЕЦА

Забава

ШОК и НЕВЕРУВАЊЕ во Македонија!

На само три дена пред да се случи, откажан е концертот на фолк бруката Цеца во Пробиштип!

Зголемена употребата на седативи и антидересиви во Македонија, особено во источниот дел. Сите се подготвуваат за масовно преселување во Бугарија, каде сепак ќе се одржи закажаниот концерт на Цеца!