ЧЕСТИТ РОДЕНДЕН АРМ!

Македонија

Денес 18ти август, Армијата на Република Македонија слави роденден, ден на официјално прогласување на АРМ, која се одвои од тогашната ЈНА.

Честит роденден АРМ!