ВАЖНО: Што сака Заев да покаже?

Македонија, Политика

Со постојаното арогантно и несоодветно однесување за еден премиер на држава, Зоран Заев испраќа порака до сите нас. Која е таа порака?

Ве излажав на референдум, името ви го сменив, вие голтнавте.

Ве излажав на избори, ништо од ветеното не остварив, вие голтнавте.

Заминав на одмор среде кризна состојба, вие горите во пожари, пак ме браните.

Се вратив од плажа, да се сликам и да ве излажам дека многу сум загрижен, вие пак ми верувате.

Тоа е пораката драги мои, евтини сте, а евтиното може да се купи уште поевтино!

Со ваквото однесување, Заев ни ја спушта цената за да не купи и продаде со попуст! Наздравје!