ХЕРОЈ на кризата 2021

Живот

Овој човек, кој и да е, штом има душа за спасување на желка, тој нема да се колеба да го жртвува својот живот за да спаси нечиј друг живот.

Секоја чест голем човеку. Ти си херој на кризата во Македонија 2021 година.