СКАНДАЛ: ВИЕ горете, НИЕ ќе си го ладиме

Живот, Македонија, Политика

Во услови кога Македонија гори, а прогласена е кризна состојба на цела територија, премиерот Заев и министерите од неговата Влада заминаа на одмор. Добро е што имаа врема да прогласат кризна состојба, зашто ќе требаше и за тоа да ги почекаме да се вратат од „грчка“!

Пожарите однесоа и човечка жртва, уништија огромен имот и загрозија живот на стотици граѓани, националното природно богатсво е преполовено, но власта замина на одмор. Со други зборови, вие шутраците што плаќате данок и гласате за нас, можете слободно да изгорите, ние од власта “ќе си го ладиме“. На здравје ладење господа.

На следни избори, пак да си ги гласате!