НАЈНОВО: Торнадо во Битола

Забава, Македонија

Глобалното затоплување си го донесе своето. Среде лето пустошат поплави и ја уништија централна Европа, а во Македонија веќе имаме и појава на торнадо.

Господинот Славчо Поповски на својот ФБ профил објави снимка од торнадото, кое се појавило во атарот на село Живојно, Битолско.

Погледнете снимка:

https://www.facebook.com/100003171483877/posts/4231295043652837/?d=n