СКАНДАЛ: Старо нова љубов на Бојко

Балкан

Бугарија и се е можно. После изборите и фактот што две најголеми партии се оние на пожарникар Бојко Борисов и шупелникар Слави Трифонов, веќе се шират шпекулации за појава на нова љубов.

Имено, Бојко и Слави се момци со стара љубов. Тие беа неразделни другари во времето кога Бојко ја преземаше власта во Бугарија. Меѓусебно си поклонуваа пендраци, а можеби и други помошни средства.

Дали е можно старото љубовно жарче повторно да се запали и старите браќа да ја затоплат врската помеѓу нив? На тој начин Бугарија ќе добие ченгиска влада, каква што и заслужуваат.

Двете најголеми партии ќе ги откачат сите останати и ќе формираат влада со апсолутно мнозинство. Плус поткрепена со старата љубов кон пендраците.