Бангиевски: реакциите за градбата спроти „Холидеј Ин“ се задоцнети

Македонија, Политика

Адвокатот Владимир Бангиевски коментираше за издадената градежна дозвола за парцелата спроти „Холидеј Ин“, со став дека реакциите од граѓаните се задоцнети и правно несоодветни. Во прилог целиот текст од статусот: